Nowaco Hungary Kereskedelmi Kft., Ráckeve

3 Vélemény
Nowaco Hungary Kereskedelmi Kft.
Nowaco Út 1.
2300 Ráckeve
Pest
Telefon:
(24) 550 000
Mobil:
(20) 359 1550
Fax:
(24) 550 022
Fax:
(24) 550 055
Írj véleménytHibás adat jelentéseEz az én vállalkozásom
Frissítve 2 hónappal ezelőtt

Leírás

Az Európa számos országában jelen lévő NOWACO csoport a nemzetközi élelmiszerpiac egyik vezető export-import és disztribúciós hálózata. Magyarországi vállalata 1993-ban kezdte meg működését. A NOWACO ( Hungary ) Kft. fő profilja az élelmiszerimport és a disztribúció.
Jelenleg több mint 500 termékből álló, folyamatosan bővülő áruskálával állunk Partnereink rendelkezésére. Vállalatunk Ráckevén egy központi irodával, valamint raktárral rendelkezik, mely partnereink minél jobb és pontosabb ellátását szolgálja. Raktárunk 4.000 raklap fagyasztott termék, 1.500 raklap hűtött termék, és 10.000 raklap szárazáru tárolására alkalmas.
Cégünk naponta 25-30 autóval járja az ország egész területét, melyek természetesen mélyhűtött raktérrel is rendelkeznek (max. szállítási határidő: 48 óra). A minél jobb partnerkapcsolat kialakításáért, és annak folyamatos ápolásáért 35 fős értékesítési csapatunk gondoskodik.


Cégleírás
Tevékenységünk alapja a vevői igények kreatív megközelítése, és azok komplex kielégítése. Cégfilozófiánk, hogy Partnereink mindig a megfelelő időben, kitűnő minőségben, és korrekt áron jussanak hozzá a NOWACO által forgalmazott termékekhez. Gondolataink szerint; minden ügyfél, aki hozzánk fordul; legyen az állami intézmény, nagyvállalat, kisvállalkozás, vagy magánszemély - maradéktalanul kiszolgáljuk. Azt valljuk, hogy az óriáscégek árnyékában igenis megvan a létjogosultsága a hazai kis, és középvállalkozásoknak - akár európai viszonylatban is. Törekvésünk, hogy ezekben a szegmensekben lévő ügyfeleink is megismerjék a nagyoknak felkínált előnyöket; a beszerzés, értékesítés területén, és részesei legyenek a szolgáltatásunknak.
Kulcsszavak:
Zöldség, Élelmiszer kereskedelem, Tejtermékek, Szárazáru, Alapvető élelmiszerek, Szalámi, Élelmiszer kiskereskedelem, Fagyasztott termékek, Fagyasztott élelmiszer, Instant élelmiszer, Konzervek, Felvágott, Egészséges élelmiszer, Hústermék, Csomagolt élelmiszer, Húsfeldolgozási termék, Élelmiszeripari termék, Natúr élelmiszer, Tartósított élelmiszer, Élelmiszernövény, Hutött termékek, Hutött élelmiszer, Mélyhutött élelmiszer, Élelmiszer fagyasztás, Élelmiszer import, Rostos élelmiszer, Élelmiszer disztribúció
Nowaco Hungary Kereskedelmi Kft. a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemény

Málna reklamáció

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Maximálisan fel vagyok háborodva. Ma reggel a törökbálinti CBA-ban vásároltam l csomag Maliny nevü gurulós mélyhütött málnát. Az unokámnak szerettem volna belöle süteményt késziteni. A gurulós szó nem tudom miért van benne, amikor egyetlen épp málna sem volt benne, közel ezer forintot fizettem érte és söpredék, összetört málnadarabok voltak benne. Biztos, hogy ebből a termékből többet nem fogok vásárolni. Rosszabb értékelést adtam volna, ha lehetett volna.

NOWACO

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Élelmezés vezetőként maximálisan meg vagyok elégedve a cég hűtött és fagyasztott termékeivel, a kiszolgálás minőségével. Minden kedves kollégámnak jószívvel ajánlom a NOWACO termékeit! :))

Szilvi777
Nowaco

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Szerintem nagyon sokan ismerik, szereti a Nowaco termékeit. Vannak zöldségek mi azt fogyasztjuk a termékeik közül leginkább, de a fagyasztott hal is finom. Érdemes kipróbálni, igazi minőségi termékek.
## mirelit# fagyasztott termékek# zölldség
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Írjon véleményt a(z) Nowaco Hungary Kereskedelmi Kft. részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot

Hasonló cégek a közelben

 1. Móricz Zsigmond Utca 3-7.
  2300  Ráckeve
 2. Móricz Zsigmond Utca 6
  2300  Ráckeve
 3. Szent István Tér 18
  2300  Ráckeve
 4. Kossuth Lajos Utca 20.
  2300  Ráckeve
 5. Kossuth Utca 20
  2300  Ráckeve
 6. Szent János Tér 6.
  2300  Ráckeve
 7. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete